Diensten

DIENSTEN

WASSEN

Wassen van uw wasgoed gebeurd bij ons met veel zorg. Er wordt hier rekening gehouden met de velen risico's van het wassen om te zorgen voor wasgoed behandeld met optimale kwaliteit. Wij beschikken over verschillende soorten wasmachines wat bijdrage levert aan het opleveren van wasgoed met kwaliteit. 

KLEDINGREPARATIE

Niet alleen behandelen wij uw kleding op professionele wijze, maar ook zijn wij gespecialeerd op het gebied van kledingreparaties. U kunt gerust naar ons toe met al uw kleine en grote reparaties. De prijs is hierbij afhankelijk van de soort reparatie. 

STOMEN

U kunt bij ons terecht met al uw pantalonnen, kolberts en dergelijk stoomgoed. Wij doen ons uiterst best  om optimaal resultaat te behalen en u tevreden te stellen. Het stoomgoed wordt behandeld met een chemische reinigingsmachine, zoals vermeld op het voorschrift op de kleding. 

LEER & SUÈDE

Voor het reinigen van kledingstukken, die gedeeltelijk of geheel bestaan uit leer of suéde bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten hebben op dit gebied veel kennis en ervaring en weten als de beste hoe uw lederen of suéde kleding er weer als nieuw uitziet.

STRIJKEN

Het is bij ons ook mogelijk om uw kleding te brengen om te laten strijken. Stoomgoed wordt na behandeling met de chemische reinigingsmachine altijd voor uw gestreken. 

LINNEN

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om linnen te kopen en huren. Dit kan door middel van een offerte op basis van uw voorkeur. Om hier meer over te weten raden we u aan contact met ons op te nemen per telefoon of e-mail.


BRUIDSJURKEN

TAPIJTREINIGING

HAAL & BRENG SERVICE

DEKBEDDEN, KUSSEN & MATRASHOEZEN